Verse vis, eenvoudig en snel online besteld.

U kunt hier uw bestelling online plaatsen tot 17.00 uur. Deze is dan de volgende dag op te halen in onze winkel vanaf 12.00 uur. Ter bevestiging van uw bestelling ontvangt u een email. Wilt u schaal- of schelpdieren dan hebben we de bestelling voor 12 pm de dag ervoor nodig. Op maandagen is er na 12 uur sushi. Wilt u uw bestelling op kortere termijn afhalen of heeft u vragen, bel ons dan gerust.

Verse vis
Sashimi en sushi
Gerookte vis
Schaaldieren
Schelpdieren
Visschotels en salades
Thuis maaltijden
Soep, groenten en sauzen
Geschenk artikelen

Feestdagen

Bestellingen voor  24-12

Poisson & Cuisine

Onze viswinkel Poisson & Cuisine is gevestigd aan de buitenhaven van Stellendam. Een bewuste keuze, omdat dit zo dicht mogelijk bij de visafslag is. Mark en Karin Kern openden hier in 2010 de deuren, maar dit was niet hun eerste zaak. Mark en zijn vader waren jarenlang eigenaar en chef van het bekende Restaurant de Hooge Heerlijkheid (18 jaar Michelin ster) in Middelharnis. Kwaliteit en vakkennis liggen aan de basis van alles wat in onze winkel verkrijgbaar is, van zelfgemaakte vissoep, tot ambachtelijk gerookte vis en overheerlijke garnalenkroketten. We zien u graag in onze viswinkel, aan de sushibar of in de zomer op ons zonnige terras.

Viswinkel en Vistro

Viswinkel

De passie voor vis, voor kwaliteit en service zijn de basis voor onze winkel. Naast heerlijke verse vis, schaal- en schelpdieren kunt u bij ons ook terecht voor huisgerookte zalm, onze eigengemaakte garnalenkroket en overheerlijke soepen, sushi en vissalades uit eigen keuken. Ook als u een eigen visschotel wilt samenstellen of een vers vispaket voor gourmet of BBQ kunt u bij ons terecht. U kunt deze zowel online bestellen als in onze winkel.

Vistro

Schuin tegenover de visafslag met uitzicht op de vissersschepen, die u vis gevangen hebben, kunt u genieten van sushi, een gebakken visje of gewoon een broodje vissalade. Naast een ruim terras hebben we binnen ook ruime zitgelegenheid. Ook groepen zijn van harte welkom. We stellen het op prijs als u ons vooraf laat weten als u met een groep komt of speciale wensen heeft, zodat we u de best mogelijke service kunnen bieden.